Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Fotoalbum til 11x15 cm billeder


Visning 1 - 60 af 70 produkter
Visning 1 - 60 af 70 produkter

Album med fotolommer til 11x15 cm billeder

Her finder du alle vores fotoalbum med fotolommer til billeder i størrelsen 11x15 cm. Dette er et lidt nyere format, som i dag er standardmålet for de billeder, der er taget med digitale kompaktkameraer. Leder du efter et album til billederne fra dit digitale kamera, er disse album sandsynligvis det, du leder efter.

Et album med fotolommer er et godt valg for dig, som elsker at organisere dine billeder på ingen tid. Det er nemlig super hurtigt og enkelt at fylde disse album, og du slipper for unødvendigt og tidskrævende bøvl med lim og lign. Du skal blot indsætte dine billeder i de tomme lommer. Derefter er det bare at bladre igennem alle de skønne minder, som du har samlet gennem årene.

Uanset om du leder efter et hyggeligt familiealbum, et rejsealbum eller et mere farverigt børnealbum, kan du være sikker på, at du finder det hos os. Hos BGA Nordic er målsætningen, at alle skal kunne finde det, de søger, og vi har derfor sammensat et yderst varieret udvalg. Vi har derudover album til både liggende og stående formater. Læs gerne mere om albummene ved at klikke på dem. På den måde kan du sammenligne deres egenskaber og finde præcis det album, som passer til dine behov.

Alle vores album er syrefrie, hvilket betyder, at de er skånsomme for dine billeder og bidrager til, at de holder længe. Hos os finder du altid prisvenlige kvalitetsfotoalbum. Scroll videre og find dine favoritter allerede i dag!