Loader, vent venligst...

Stort lagerudsalg! Gør et røverkøb! »

Stort lagerudsalg! Gør et røverkøb! »

Rammer i 25x25 cm

Her har vi samlet alle vores billerammer, som passer til billeder i størrelsen 25x25 cm. Har du nogle ekstra flotte billeder, som du har fremkaldt i større format, passer disse rammer perfekt. Tag et kig i vores sortiment og find din favorit blandt alle vores mange rammer. Med den rette ramme kan du nemt understrege den følelse, dit billede udstråler.

Billedrammer i formatet 25x25 cm

Leder du efter flotte fotorammer til dine nyfremkaldte billeder? Så kig i sortimentet ovenfor, hvor vi præsenterer dig for alle vores firkantede rammer, som passer til billeder i størrelsen 25x25 cm. Her finder du derfor en masse flotte rammer, som passer glimrende på væggen i dit hjem. Giv nyt liv til det kedelige tapet via personlige billeder, som portrætterer dine favoritøjeblikke, og lad alle tage del i dine lykkeligste stunder i livet. Disse rammer passer lige så godt til bryllupsbillederne som til familiebilleder og feriebilleder.

En pæn ramme gør en kæmpe stor forskel for både indretning og motiv. Desuden beskytter rammen dit billede fra snavs og ridser, hvilket bidrager til, at billedet holder sig flot i længere tid. Vores firkantede rammer findes i flere forskellige farver og designs. Vi har alt fra enkle stilrene modeller til luksuriøse alternativer i flotte farver. Find din favorit ved at sammenligne de forskellige alternativer ovenfor. Hos os findes der noget til alle!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930