Loader, vent venligst...

Stort lagerudsalg! Gør et røverkøb! »

Stort lagerudsalg! Gør et røverkøb! »

Rammer i 40x100 cm

I denne kategori har vi samlet alle vores fotorammer i størrelsen 40x100 cm. Her kan du snuse rundt blandt vores udvalgte rammer, som findes i denne størrelseskategori. Alle vores rammer er af høj kvalitet og er flot og stilrent designede, så alle vores kunder kan finde noget, de synes om. Hvis du klikker på den ramme, du er faldet for, vil du få mere information om netop denne ramme.

Panoramaramme i formatet 40x100 cm

Rammerne i denne kategori har målene 40x100 cm og kan i de allerfleste tilfælde anvendes både liggende og stående. Dette giver en række muligheder for dig, som holder af at dekorere dit hjem eller kontor. Rammer i størrelsen 40x100 cm (100x40 cm) passer både til store flotte motiver som til en collage med mindre billeder, som du selv sammensætter. Det gør disse fotorammer perfekte til bryllups- og familiebilleder samt til fotocollager, der kan gives væk som en skøn gave. Naturligvis er alle vores rammer produceret i førsteklasses materialer.

Vores rammer fås i friske og klassiske farver samt i et elegant design. Det gør dem til smarte indretningsdetaljer, som tilføjer noget til ethvert hjem. Tag et kig på vores fotorammer i denne størrelse, og så kommer du helt sikkert til at finde noget, som passer til netop dig!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930