Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Rammer i 50x50 cm


Visning 1 - 60 af 80 produkter
Visning 1 - 60 af 80 produkter

Billedrammer i formatet 50x50 cm

Er du ude efter en stor ramme til bryllups- eller familiefoto? Det er lige her, at du finder de perfekte fotorammer til dine store billeder. I denne specifikke kategori har vi samlet vores firkantede rammer som passer til motiver i størrelsen 50x50 cm. Rammerne er et godt valg til billederne, der illustrerer dine favoritøjeblikke. Det kan være alt fra bryllupsbilleder til familiefotografier og billeder fra andre mindeværdige stunder. Med den rette ramme forstærker du let den romantiske eller kærlige følelse, som billedet formidler. En flot fotoramme pifter desuden din indretning op og giver nemt en tom og kedelig væg nyt liv.

I sortimentet finder du en stor variation af rammer, når det kommer til alt fra farve og materiale til stil. Alle har de deres helt egen charme og passer fint i kombination med de forskellige indretningsstile. Vi forhandler alt fra meget enkle og tynde, men samtidigt stilrene rammer til de bredere og mere eksklusive rammer. Hos os finder du også både klassiske fotorammer i sort og hvid og moderne guldrammer. Desuden har vi rammer med en flot passepartout, som viser motivet fra sin bedste side. Målsætningen er at kunne tilbyde alle vores kunder det, de leder efter, uanset stil eller pris.

Når jagten sættes ind på den perfekte ramme, kan du klikke dig ind på dine favoritter og læse mere om egenskaberne. Sammenlign dem og nå herigennem frem til rammen, der smelter naturligt ind i din boligindretning.En ramme er desuden en supergod indretningsdetalje. Mon ikke, at du finder noget, som falder i din smag i sortimentet ovenfor? Scroll dig gennem udvalget og find din favorit allerede i dag!