Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Rammer i 50x70 cm


Visning 1 - 60 af 220 produkter
Visning 1 - 60 af 220 produkter

Billedrammer & billedrammer i formatet 50x70 cm

I stedet for tomme vægge uden indhold, synes vi, du skal skabe noget fint med store, flotte billeder i 50x70 cm - med dine egne billeder eller færdige plakater. En flot billedvæg med rammer i 50x70 med lækre billeder, kan aldrig gå galt i hverken stuen eller soveværelset. Udover flotte billedrammer har vi et stort sortiment af passende plakater, og vi hjælper dig selvfølgelig også med at lave forstørrelser af dine bedste billeder.

Her finder du flotte rektangulære fotorammer, som passer til billeder i størrelsen 50x70 cm. Disse rammer kan anvendes i både et liggende og stående format, hvilket giver dig mulighed for at anvende dem til både vertikale og horisontale billeder. Billedforholdet på disse rammer er 7:10. Vil du have indblik i en rammes egenskaber, skal du blot klikke på produktbilledet. Du finder for eksempel informationer om, hvorvidt den har et vægbeslag, så den kan hænges op på væggen, eller støtteben, så den kan stilles op på en skænk eller hylde.

Vores rammer med billedstørrelsen 50x70 cm (70x50 cm) findes i flere forskellige designs. Vi tilbyder dig en herlig variation i alt fra farver til rammebredder. Større fotorammer som dem i denne kategori passer perfekt i kombination med en flot passepartout, hvilket du også finder hos os. Tjek udvalget og find det, du leder efter! Vi har noget for enhver smag.