Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Rammer i 50x75 cm


Billedrammer & billedrammer i formatet 50x75 cm

Her har vi samlet de rammer, der passer til billeder i størrelsen 50x75 cm. Hos os finder du rammer, som kan anvendes både vertikalt og horisontalt. En stor, flot ramme er den perfekte indretningsdetalje i dit hjem. I vores sortiment finder du et bredt udbud, så du kan finde netop det, du søger.

Hvis du er ude efter en fotoramme til et større billede eller en ramme, hvor du kan kombinere dine billeder med en smart passepartout, har du taget det rigtige valg med BGA Nordic. I denne kategori har vi nemlig samlet alle vores rammer, som passer til billeder i størrelsen 50x75 cm. Disse fotorammer har billedforholdet 2:3 og kan anvendes både til både liggende og stående billeder. Mange af dem er også fremstillet med både vægbeslag og støtteben, hvilket bevirker, at du kan vælge, om du vil have dem hængende på væggen eller stående på et bord eller en hylde.

I vores sortiment finder du en mængde rammer, som passer til billeder med målene 50x75 cm (75x50 cm). Vi forhandler rammer i flere forskellige stilarter, hvilket gør det lettere at finde en ramme, som passer ind i netop dit hjem. Uanset om du er ude efter en meget enkel fotoramme eller en mere luksuriøs model, har vi det, du leder efter. Find den perfekte ramme til hjemmet her hos os!