Loader, vent venligst...
Levering inden jul - bestil inden d. 17/12 kl. 13.00 - læs mere »

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Fotoalbum til 9x13 cm billeder

Her finder du vores fotoalbum med praktiske fotolommer som passer billeder i 9x13 cm

  • New York City Album Sort - 200 Billeder i 9x13 cm

    New York City Album Sort - 200 Billeder i 9x13 cm

    179 kr
    P lager P lager

Album med fotolommer til 9x13 cm billeder

Hos os finder du et stort udvalg af album med fotolommer. Netop i denne kategori finder du de fotoalbum, som har indstikslommer til billeder i størrelsen 9x13 cm. Disse lommer passer også til mindre billeder. Her i kategorien finder du både minialbum og større album. I de små album er der plads til op mod 20 billeder, mens de større album rummer op til 100 eller 200 billeder.

Her finder du alle vores fotoalbum med billedlommer, der passer til billeder i størrelser op til 9x13 cm. Disse album er perfekte for dig, der har billeder i et mindre format. Et album med indsætningslommer er nemt at fylde ud og sparer kostbar tid, da det går hurtigt at stikke billederne ind i lommerne. Tag et kig i vores sortiment og du vil se, at du hurtigt finder det perfekte fotoalbum til dine billeder.

Et fotoalbum med fotolommer er det rigtige alternativ til dig, som ønsker, at det skal gå hurtigt og nemt med at fylde albummet. Med denne type album slipper du for bøvlet med lim og fotohjørner, da du blot skal stikke billederne ind i de tomme lommer. Nemt og smidigt!

Ved at klikke på et album, som ser interessant ud, kan du læse mere om dets egenskaber. Vi forhandler eksempelvis album til billeder i både liggende og stående format, album med almindelige fotolommer samt flipalbum.