Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (49 kr) Leveringstid 1-3 hverdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bganordic.dk

Billedvæg

Her finder du færdige pakker, inspiration og tips til vellykkede billedvægge! Vores færdige pakker er for dig, der vil skabe et flot koncept med billeder, som på hver sin måde tilføjer noget ekstra, når de kombineres. Vælger du én af vores komplette billedvægge, slipper du med andre ord for at lægge tid i at matche motiver og rammer selv. I pakken finder du nogle af vores mest populære rammer og plakater. Motiverne er placeret i rum, som de passer særligt godt ind i. Tanken er, at der skal findes eksempler på billedvægge til alle forskellige, spændende personligheder.

Undrer du dig over noget om vores færdige pakker med billedvægge, eller har du fundet andre motiver eller rammer i vores sortiment, som du gerne vil skabe en billedvæg af? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb. 

Billedvæg - inspiration og tips!

Hvordan din billedvæg skal se ud, er naturligvis helt op til dig, men der findes nogle enkle tips, du kan følge, så billederne harmonerer. Vi begynder med nogle tips til selve arbejdet med billedvæggen. Placér billederne og vægdekorationerne på gulvet og justér dem, indtil de ligger på den samme måde, som de skal placeres på væggen. Tag et billede, så du har en form for skabelon. Når billederne skal placeres i lige linjer, kan du benytte dig af et laservaterpas, men du kan naturligvis også måle op ved hjælp af eksempelvis en snor, som du sætter fast i væggen via en tegnestift. Benyt dig altid af de skruer eller søm, som vægmaterialet kræver. En trævæg kan klare søm, mens en gips- eller betonvæg skal skrues med forskellige rawlplugs.

En af de mest almindelige løsninger til en billedvæg er at arrangere motiverne i vandrette linjer. Bestem dig for, om du vil have en ret linje langs med over- eller underkanten på billederne, eller om du hellere vil lade linjen gå igennem billedernes midtpunkt. Metoden passer allerbedst til mellemstore eller store billedvægge. Resultatet bliver både symmetrisk og stilfuldt!

Til en mindre billedvæg kan du arrangere billederne i en kreativ, iøjnefaldende form. Her kan du blande billeder af varierende størrelser, så de tilsammen danner et velbalanceret mønster. Vil du have en flot helhed, bør du vælge rammer i samme farve, men du kan med fordel eksperimentere med forskellige former på rammerne. En lignende metode indebærer, at du komponerer en kvadratisk eller rektangelformet billedvæg med rammer i samme farve. Her skal du i stedet vælge firkantede eller kvadratiske rammer, så de bliver rigtig flotte i billedvæggens form. Yderkonturen skal være lige, men inden i kvadraten eller rektanglen kan du selv vælge, hvilket mellemrum som passer godt mellem de forskellige rammer. Den kvadratiske eller rektangulære form passer lige så godt til en lille billedvæg som til en stor.

Til en dynamisk billedvæg findes der et rigtig sjovt alternativ, som dog kræver lidt mere planlægning. Teknikken går ud på, at du blander forskellige motiver, rammer i varierende farver og former samt diverse vægdekorationer og skaber en orden i det kaotiske. Flottest bliver det, hvis du hænger billederne langs lodrette, lige linjer og sørger for, at de sidder symmetrisk. Billeder med samme former kan du med fordel placere sådan, at mellemrummene bliver lige brede. En rund eller oval dekoration hænger du midt i mellemrummet. Følg gerne et tema, alt afhængigt af om du placerer den dynamiske billedvæg i eksempelvis køkkenet eller i børneværelset. Tag med i beregningen, at de varierende former ofte kræver en stor væg.

Til sidst et tip til dig, som ikke er så meget for at planlægge, måle og bore: Benyt dig af en billedliste! Billedlisten kræver naturligvis lidt arbejde, når du vil sætte den op, men bagefter kan du hurtigt og nemt variere dine posters, fotografier og dekorationer, når du føler for dig. Hvis billedvæggen skal blive ekstra flot, bør du hænge flere billedlister med samme mellemrum og lader dem følge samme linje i yderkanterne. Vælg gerne billedlister i samme farve og sørg for at de matcher farveskalaen på væggen.

Kombinér gerne moderne posters, fotografier, gamle billetter, lysholdere og spejle i din billedvæg. Det fascinerende med billedvæggen er, at du kan samle alle dine vægfavoritter og skabe en behagelig helhed med dem. Held og lykke med projektet!