Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Børneplakater med legende motiver

Et børneværelse skal indrettes hyggeligt og skal samtidig inspirere barnet til leg og kreativitet. Børn er fantasifulde og nysgerrige af natur, hvilket man bør stimulere gennem indretningen af deres værelser. Vores posters med børnemotiver er alle sammen designede til at lokke legen frem og skabe en rar, barnlig stemning i rummet.

Her finder du alle vores plakater med motiver, som passer til det lille menneske med det store hjerte. Vores børneplakater kan passende kombineres med nogle af rammerne i vores store sortiment. Udbuddet af motiver er tilpasset børn i forskellige aldre og med forskellige interesser.

Visning 1 - 60 af 231 produkter
Visning 1 - 60 af 231 produkter

Plakater til børneværelset!

Skal der være farver i børneværelset? Egentlig er der ikke noget, som hedder skal, når man går i gang med at indrette et børneværelse. Find det legesyge element frem og invitér gerne barnet ind i det kreative univers, når der skal indrettes. At arbejde med farve er selvfølgelig opløftende og skaber en helt særlig stemning i børneværelset, men i dag vælger mange en mere farveløs baggrund i værelset for sidenhen at arbejde med farver i forbindelse med møbler, accessories og andet boligtilbehør. Andre vil have masser af farve i hele værelset, og som sagt er intet rigtigt eller forkert. Prøv dig frem!

Det er altid en god idé at integrere billeder og plakater i børneværelset. Anvend gerne flere motiver, så du kan skabe en billedvæg. Billedet kan også hænge alene ved siden af andre indretningsdetaljer. På din billedliste kan du stille et billede af familien, favoritbogen og et lille krammedyr eller en potteplante, hvilket gør værelset ekstra hyggeligt. I vores sortiment finder du print med børnemotiver, både i farve og sort-hvid, så du kan designe børneværelset, som du ønsker det. Af og til er et sort-hvidt billede perfekt, mens det andre gange matcher bedre med farver.

Vores plakater fås i flere forskellige designs. Variationen af stilarter, størrelser, farver, form og budskaber er ret alsidig. Vi er derfor ret overbeviste om, at du bliver inspireret og finder spændende motiver hos os, uanset hvilken stil der kommer til at præge børneværelset. Du finder bl.a. muntre motiver med ugler i skønne pastelfarver eller sort-hvid, posters med motiver, som leder tanken hen til prinser og prinsesser, den muntre kugleramme, billeder til det motorelskende barn eller plakater med søde dyr. Mange af motiverne kan selvfølgelig også passe ind i indretningen i andre dele af hjemmet. Kig rundt i vores herlige sortiment med plakater til børneværelset og giv rum til inspirationen!