Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Dyr & insekter - Plakater med levende motiver

Tag et kig i vores sortiment med flotte plakater fra dyreverdenen! At inddrage dyr og insekter i dit interiør giver øget velbefindende og balance i sindet. Har du svært ved at koble fra og slappe af, når du endelig kommer hjem efter en lang dag? Så hjælper det faktisk at betragte et harmonisk billede af en smuk løve eller en fascinerende sommerfugl. Eller hvorfor ikke en blandet plakat, som forestiller alle mulige småskabninger, som du ikke vidste fandtes! Vores sortiment i denne kategori indeholder mange dekorative plakater med gennemtænkt design til den bevidste indretter. Hvilke er dine favoritter?

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 126 produkter
Visning 1 - 60 af 126 produkter

Smukke dyremotiver

Dyr er smukke og vidunderlige - ikke mindst på plakater. Hos BGA Nordic forhandler vi et bredt sortiment af posters med insekter og andre dyr, og de fås både som tegninger, i et grafisk design samt som fotoprodukter. Vælg f.eks. vores posters med den majestætiske og modige løve, afbildninger af den kloge elefant, den vise ugle, de kraftfulde heste, havens smukke sommerfugle og guldsmede samt fuglen, som på smukkeste vis symboliserer frihed. Et billede kan være så meget mere end bare et fint motiv. Det kan også formidle et budskab eller en stemning.

Har du hørt om feng shui? Kort sagt handler indretningsfilosofien om at skabe en balance i hjemmet, når du indretter. Når du følger læren om feng shui, går du kort sagt efter at skabe balance og harmoni blandt farver, former, materiale og placering af genstande. Feng shui fungerer i øvrigt til alle former for boligindretninger. Dyreplakater tilhører et af de fem elementer, nemlig ild. Hvis du har for få ting, som symboliserer ild, skaber du passivitet i hjemmet. Derfor kan det være en udmærket tanke at udvide din boligindretning med plakater eller canvasbilleder med dyr, hvis du vil tilføre lidt ekstra energi!

I denne kategori finder du mange slags produkter i utallige designs. Alt fra plakater med eller uden indramning til flotte færdigmonterede canvasbilleder, som giver et ekstra godt indtryk på en væg, hvor de virkelig kan ses, eksempelvis over sofaen eller sengen. Du finder både humoristiske motiver og motiver, som giver følelsen af ro, energi eller kraft. Hvilken slags stemning skal der skabes i netop dit hjem?

I det øvrige sortiment her hos BGA Nordic finder du passende produkter, heriblandt rammer af en rigtig god kvalitet og i forskellige størrelser samt passepartouter. Vi sælger også diverse produkter efter mål. Kig gerne rundt her i vores mest dyriske kategori, så du finder din nye favorit!