Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Fashion - Posters med motiv inspireret af mode & design

Man kan blive lykkelig af både små og store ting. Ved du, at du bliver gladere af for eksempel en lækker parfume eller et par fede, nye pumps, så passer nogen af vores plakater med fashion-motiver perfekt! Plakaterne er inspirerede af mode- og designverdenen og de fører tankerne over på shopaholics, tekstildesign, kendte mærker og stilbevidsthed.

Fuldend gerne med en flot sort ramme eller en glamourøs én i guld. De fleste af vores fashion-plakater og rammer findes i forskellige størrelser og prisklasser, så du har garanteret råd - selv hvis du lige har investeret i helt nyt mærketøj. Happy shopping!

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver rigtig tilfreds med til køb.

Pift væggen op med en Prada eller Chanel plakat!

Der er mange, som antager, at de mærkebevidste fashionistaer er overfladiske. Skænk det ikke en tanke! Får du et kick, når du klikker på en smart taske eller et par nye sko, så skal du da bare fortsætte i samme stil. I vores udvalg af modeplakater finder du en række smarte og opfindsomme motiver, som passer perfekt til en stolt shopaholic. Hvad siger du eksempelvis til at pryde væggene med teksterne "I swear on my Chanel", "Prada Marfa", "I need more shoes" eller "More issues than Vogue"? Eller foretrækker du lækre plakater med Coco Chanel-motiver eller de uimodståelige røde læber?

En plakat, som leder tankerne hen på en lykkelig shoppingoplevelse, komplementeres selvfølgelig allerbedst af en ramme i skinnende guld. Vil du i stedet holde det helt enkelt og give motivet al opmærksomheden, fungerer det også fint med en sort, tynd ramme. Enten placerer du din nyindkøbte plakat i en lille ramme med støtteben på skrivebordet, eller så lader du den pryde væggen i stort format derhjemme. Hvorfor ikke have to eller flere i en fin gruppe oven over sofaen eller sengen?

Et godt tip er at skabe en hel billedvæg, hvor du blander sort-hvide motiver med enkelte farvegrupper. Tænk dog på, at rammerne bør komme fra samme serie og gerne må have samme farve, så du opnår en helhed. Er det ikke dig, men din gode ven, som elsker at shoppe? Så lad vores modeplakater blive en sjov og værdsat gave! Indram den udvalgte plakat i en stilfuld ramme og afslut med et ekstra luksuriøst gavepapir sammen med en glinsende sløjfe!