Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Filmplakater & Spilplakater

Er det ikke vidunderligt altid at kunne drømme sig ind i en fantasiverden, når man har lyst? Når regnen falder, og vinden suser uden for vinduet, kan du putte dig med en god film eller et spændende spil og glemme alt det udenfor for en stund. Her finder du vores udbud af flotte posters under temaet film, videospil og computerspil. Hvad end du er en Star Wars-nørd, en Call of Duty ekspert eller en Frost-elsker spiller ingen rolle - vi har motivet til dig!

En film- eller spilplakat siger meget om personen, der hænger den op, såvel som om hvad du kan lide. Disse plakater er især populære blandt de små, da de har en tendens til at blive helt forelskede i en spil- eller filmkarakter. Desuden bliver de fine motiver et hyggeligt indslag på væggen i børneværelset.

Finder du ikke den film- eller spilplakat, du søger? Tøv ikke med at kontakte vores kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Posters med et spil- og filmmotiv

Er det ikke fortællingen, som fanger dig, er det givetvis den smarte grafik eller den skønne fornemmelse, som ikke rigtigt kan beskrives. Hvis du har en speciel film eller et særligt spil, som betyder ekstra meget for dig, foreslår vi, at du dekorerer hjemmets vægge med smarte posters, der hylder spillet eller filmen. Film- eller spilposters bliver garanteret fine sammen med en matchende ramme. Vil du gøre vægdekorationen ekstra stilfuld, komplementerer du med en passepartout, som derudover fremhæver motivet og beskytter det mod tidens tand.

I vores sortiment med filmplakater og spilposters finder du motiver fra den umådeligt populære Disneyfilm Frost. Anna, Elsa, Olof, Kristoffer, Hans og Sven – de er der allesammen og vil elske at hænge på din væg! Er du glad for de søde gule Minions, som altid finder på nye fjollerier, har vi filmplakater med en række sjove Minionmotiver. Er du derimod en vaskeægte Star Wars-fan finder du selvfølgelig flere forskellige filmplakater med Star Wars-motiver. Disse passer, som vi alle ved, lige så godt til børneværelset som til teenageværelset og ungkarlehybelen. Vil du have en ægte spilfornemmelse på væggene, kan vi tilbyde smarte spilposters fra eksempelvis det populære spil Call of Duty. Af klassiske motiver, der helt sikkert imponerer vennerne, har vi fine patenttegninger, som følger filmtemaet. Disse filmposters forestiller karakterer som klassiske Betty Boop, robotterne C-3PO og R2-D2, den søde frø Kermit og vores allesammens Mickey Mouse.

For at vi kan tilbyde dig en række forskellige størrelser trykker vi mange af vores plakater i vores eget printstudie. Det enkelte print trykkes altid på FSC-certificeret papir. At papiret er FSC-mærket indikerer, at det stammer fra et bæredygtigt skovbrug med tanke på både miljø, mennesker og økonomi. En anden fordel ved egenproduktion er, at plakaterne ikke skal fragtes unødigt meget, hvilket også minimerer miljøpåvirkningen.