Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Rammer i 80x80 cm

Her finder du vores flotte rammer som passer billeder i 80x80 cm. Find din yngslingsramme i dag!

 • Trendline Fotoramme Plexiglas Sort 80x80 cm

  Trendline Fotoramme Plexiglas Sort 80x80 cm

  699 kr
  P lager P lager
 • Amanda Box Fotoramme Plexiglas Hvid 80x80 cm

  Amanda Box Fotoramme Plexiglas Hvid 80x80 cm

  799 kr
  P lager P lager
 • Amanda Box Fotoramme Plexiglas Sort 80x80 cm

  Amanda Box Fotoramme Plexiglas Sort 80x80 cm

  799 kr
  P lager P lager
 • Trendline Plexiglas Brun 80x80 cm
  3 FOR 2

  Trendline Plexiglas Brun 80x80 cm

  - 33%
  399 kr 599 kr
  P lager P lager
 • Trendline Fotoramme Plexiglas Hvid 80x80 cm

  Trendline Fotoramme Plexiglas Hvid 80x80 cm

  599 kr
  P lager P lager

Billedrammer i størrelsen 80x80

Hvid ramme i formatet 80x80 cm på en limegrøn væg

Velkommen til vores kategori med rammer i størrelsen 80x80 cm! Her har vi samlet store firkantede billedrammer i forskellige fine farver. De kan eksempelvis anvendes til at indramme dit yndlingsminde fra Instagram i en naturpræget træramme eller i en stilren sort ramme. Den stilfulde model hænger lige så flot for sig selv som i kombination med andre firkantede varianter. For eksempel kan du skabe en imponerende væg ved at lade 4 identiske rammer danne en større firkant.

Er du typen, der gerne leger med geometriske former i din boligindretning? Så ved du også godt, at man kan skabe rigtig flotte vægge ved hjælp af firkantede billedrammer. Vores rammer i størrelsen 80x80 cm er ideelle til eksempelvis Instagrambilleder, der kan forstørres. De er også gode sammen med geometriske motiver. Hvorfor ikke lave et stort design bestående af opdelte motiver i 4 eller 6 identiske rammer, som du danner til en symmetrisk billedvæg?

Vælg mellem flere forskellige farver

Som med de fleste af vores fotorammer kan du også finde en ramme med målet 80x80 cm i flere forskellige farver. Her i kategorien finder du nogle af vores mest populære varianter. De hvide rammer giver en mørk og "tung" væg noget af et ansigtsløft og smelter fint sammen med et hvidt tapet. De sorte rammer, som er de mest populære blandt vores kunder, fungerer til de fleste indretninger. Hvis du gerne vil skabe en naturtro atmosfære, kan du blandt andet vælge en træfarvet ramme. Rammen bliver ekstra fin, hvis du matcher med møbler eller andet boligtilbehør i samme træsort.

Udover farverne i denne kategori kan du selvfølgelig lade os producere en ramme efter dine mål i samme format – præcis som ønsker den! I vores kategori med rammer efter mål finder du et bredt udvalg af materialer og farver.

 

Har du spørgsmål eller særlige ønsker? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeserviceteam! Vi ønsker, at du som kunde bliver fuldt ud tilfreds med dit køb.