Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Grafiske posters med stilfulde motiver

Grafiske motiver er så flotte i indretningssammenhæng! Her finder du alle vores trendy og flotte posters og plakater med grafiske motiver. De er den perfekte detalje i indretning af hjemmet og fungerer ofte som prikken over i'et. Tag en spadseretur gennem vores galleri af produkter, som på spændende vis skaber effektfulde billeder på væggen eller hylden.

Billederne passer godt til at stille på én eller flere billedhylder ud fra væggen. Vi har motiver, som passer ind i alle rum eller hjem og flere af vores prints er også populære til indretning af børneværelset.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 136 produkter
Visning 1 - 60 af 136 produkter

Flotte og moderne motiver

Motiver med grafiske motiver har ofte en kraftfuld effekt med al deres enkelhed. Det er motivet i sig selv, som leverer en dekorativ og talende illustration. Stilen er moderne og passer godt ind i det trendy hjem. I vores sortiment tilbyder vi dig plakater i flere forskellige designs, både mindre og større formater. En enkel sort ramme plejer ofte at understøtte de grafiske motiver på glimrende vis. I vores øvrige sortiment finder du passende rammer til vores plakater.

Det er på ingen måde forkert at arbejde med forskellige størrelser. Hvis du vælger at arbejde med flere billeder, kan du godt eksperimentere med både små og store posters ved siden af hinanden, i logiske mønstre eller hulter til bulter. Vores plakater i denne kategori er populære produkter, selv for dem, som ikke føler sig så sikre i indretningens kunst. De fungerer kort og godt som et flot supplement til din billedvæg!

Farvesammensætningerne i de grafiske motiver er ofte stilrene med en eller et fåtal farver på en hvid baggrund. Det bevirker, at de er lette at kombinere med den øvrige indretning på en smagfuld måde. Et tip er at fange nogen af nuancerne på plakaten og føre dem ind i den øvrige indretning eller vice versa. Det tilfører en helt særlig harmoni til rummet.

Match gerne flere af vores produkter. Vi har eksempelvis flere billeder med ugler samt andre dyr og planter til dig, som vil have mere natur ind i din boligindretning. Vi har også grafiske motiver til køkkenet som bagværk, lagkager og is, eller hvad med et udskæringsskema for kvæg, lam og gris? Verdenskortet er ligeledes en klassiker, som altid fungerer, og vi har det i flere designs. Verdenskortet med den smukke tekst ”You are my whole world” er vi særligt stolte af at have i sortimentet.