Loader, vent venligst...
Fri fragt over 699 kr (49 kr) Leveringstid 1-3 hverdage 90 dages returret 89 87 16 81 info@bganordic.dk

Instax / Polaroid

Her finder du alt til Instax uanset om du søger et kamera eller et flot fotoalbum.

Visning 1 - 60 af 65 produkter

Tre sjove ting, du kan gøre med et Polaroid- eller Instaxkamera

Søger du et smart polaroidkamera, en sød taske at stoppe det i eller kvalitetsfilm til at fodre det med? Så er du havnet det rette sted! Her har vi nemlig samlet vores udbud af alt, der hører til Instax og Polaroid.

Det fascinerende ved disse kameraer er, at du får dit billede i hånden, lige når du har taget det. Da du har et begrænset antal billeder på dig, vælger du desuden nøje hvilke minder, du vil gemme. Så tag din buttede lille ven med til festen, tag fine fotos med kammeraterne og del derefter billederne, mens I griner af dem sammen.

Et såkaldt instantkamera giver dig færdige papirbilleder på et øjeblik. Grib øjeblikket og find på kreative ting med denne type billeder! Her kommer tre sjove tips:

  1. Flirt: Har du længe kigget efter den der særlige person, som plejer at parkere cyklen ved stationen og pendler hver eneste morgen? Tag et friskt foto af dig selv og skriv en lille sød hilsen. Fastgør derefter billedet på cyklen med lidt tape eller en snor. Vælg selv, om du vil udlevere dit telefonnummer med det samme, eller om du vil trække spændingen ved at lægge en hilsen hver dag.
  2. Et pift til gæstebogen: Ønsker du at indsamle fine hilsner ved festen, bør du lægge en gæstebog frem, som alle kan skrive i. Placér bogen på et lidt afsides sted og læg dit Polaroid- eller Instaxkamera ved siden af, eksempelvis sammen med nogen fotohjørner. På den måde kan gæsterne supplere deres tekster med fotos, som de selv sætter i bogen. Resultatet bliver en personlig bog, som du bagefter kan tage frem og hygge dig med, hvis du savner lidt selskab.
  3. Byg en fotobås: Lav din egen lille fotobås ved hjælp af en rumdeler eller lignende i festlokalet. Læg bagefter dit kamera derind sammen med diverse accessories i form af papnæser, briller, hatte og overskæg. Del nu gæsterne op i mindre grupper, som kan benytte fotobåsen i løbet af aftenen, vælge accessories efter smag og fotografere hinanden. Det er en smart måde, når du skal bryde isen, og det vil garanteret resultere i mange herlige billeder!

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.