Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Køretøjer - Posters med fartfyldte motiver

Her finder du alle vores posters med motiver af køretøjer af forskellige slags. Da vi ved, at mange børn elsker køretøjer, har vi lagt dem under kategorien børnebilleder. Flere af disse fartfyldte posters findes i en række forskellige størrelser, hvilket betyder, at de passer til de fleste tegnebøger og formål. Du kan nemt finde en lille plakat, der gør sig godt i en nuttet ramme på natbordet såvel som en stor, der tiltrækker sig al opmærksomhed på væggen. Vil du sætte dine køretøjsplakater i fine rammer? Så scroll længere ned på siden og læs vores lille guide til, hvordan du skal tænkte for at få det bedst mulige resultat.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Plakater med køretøjer til den lille motorentusiast

Det er ingen hemmelighed, at de fleste små børn fascineres af busser, biler, ambulancer, brandbiler - ja egentlig alt, der har en motor, brummende lyde og et fascinerende design. Derfor passer vores flotte posters med køretøjer perfekt til børneværelset! Når det gælder et børneværelse, kan du med fordel indrette med alle mulige farver, bare de falder inden for nogenlunde den samme farveskala. De absolut letteste farver at matche med hinanden er pastelfarverne, da de kun sjældent skaber kontraster. Du kan eksempelvis nemt udvælge 5 forskellige pastelfarver, som passer sammen.

Når det kommer til at vælge søde eller seje børneplakater, kan du dog med fordel følge nogle helt enkle retningslinjer, så motivet får den opmærksomhed det fortjener. Et motiv med mange farver bliver allerflottest i en ensfarvet ramme, såsom hvid, sort, sølv eller guld. Er der tale om en sort-hvid poster, kan du dog kombinere den med en hvilken som helst farve på rammen, naturligvis med undtagelse af sort til en sort baggrund eller hvid til en hvid baggrund. Tænk i kontraster og en symmetrisk indramning, så du opnår et godt resultat. Vil du indramme nogen af vores fine børnemotiver, som primært er sort-hvide, lige med undtagelse af nogle få farveklatter, bliver det super flot, hvis rammen er i samme nuance, da helheden knyttes sammen og gøres fuldendt.

Hos os finder du såvel individuelle motiver som motiver, der fungerer bedst i en gruppering. Vil du pynte børneværelset med en hel serie, skal du følge ovennævnte råd. Ekstra fin bliver billedvæggen, hvis du benytter dig af rammer fra samme serie, da det forbinder motiverne.