Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Kort & byer - Posters til en vagabond

Tag et kig på vores store udvalg af flotte plakater, der forestiller kort, bykort, smukke bysilhuetter og klassiske flag! Alle vores motiver har et gennemtænkt og moderne design, der bidrager til en stilsikker indretning. Elsker du at rejse, bliver denne kategori givetvis lidt af en favorit, og vi formoder, at du forsvinder ind i rejsedrømmene, når du omhyggeligt vælger dine flotte plakater.

I sortimentet finder du både sort-hvide, pastelfarvede og farverige motiver. Hvis du ønsker det helt gennemførte look, anbefaler vi, at du vælger en ramme, hvis farve primært matcher farverne i motivet og desuden går i spænd med din eksisterende boligindretning.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi tilstræber, at du som kunde får et personligt svar og bliver fuldt ud tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 321 produkter
Visning 1 - 60 af 321 produkter

Flotte plakater med verdenskort, bykort, flag og bymotiver

En plakat i form af et verdenskort, bykort, flag eller bysilhuet holder stilmæssigt over tid og skaber en spændende følelse af at være på vej mod et eller andet sted. I vores sortiment finder du både klassiske motiver samt de mere kunstneriske og moderne.

Blandt vores verdenskort finder du eksempelvis varianter med citater som "We are the world" eller "You are my whole world". Selvfølgelig tilbyder vi også verdenskort uden citater, hvis du foretrækker dette, ligesom du kan vælge mellem forskellige fine farver. Hvad med et verdenskort i sort, lyserød, grøn, guld eller grå? Ønsker du en mere legesyg væg, forhandler vi spændende verdenskort, hvor landene er baseret på deres navne i tekst.

Er du faldet pladask for en bestemt storby? Er New York den store favorit? Eller måske søger du et bykort over Stockholm, Paris, London, Rom eller København? Hos os finder du også flotte plakater med designs, der er hentet fra flere af de mest populære storbyområder. Udover at være dekorative på væggen kan du drømme dig ud i verden, hver gang du ser på din plakat.

Hvis du leder efter et flot flag, har vi en række forskellige lande, du kan vælge imellem. Du finder eksempelvis flag fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland i vores sortiment. Også flag, der tilhører Australien, Indien og Thailand, kan fås i den samme type design. Når du vælger et flag som plakat frem for stofudgaven, har du den fordel, at du kan indramme dit flag på en pæn og nydelig måde. Plakaten er trykt på et papir af en høj kvalitet, hvorfor du naturligvis kan hænge plakaten op, som den er, uden at den mister sin facon. Brug eksempelvis et plakatophæng til at holde fast på flagets hjørner.