Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Kunst for enhver smag

Velkommen i vores kunstgalleri! Her finder du alle vores plakater med motiver i form af alt fra abstrakte billeder til illustrationer af dyr, grafiske linjer og personportrætter. Har du ikke tidligere prøvet at have moderne kunst i dit hjem, vil du nok blive overrasket over den rolige følelse og dimension, motiverne tilføjer til hjemmet.

Vægkunst kan med fordel matches med neutrale ophængsløsninger såsom sorte eller hvide rammer, eller som alternativ nogle simple plakathængerammer. På den måde kommer de interessante billeder mere i fokus!

Har du spørgsmål om nogle af vores kunstplakater? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 99 produkter
Visning 1 - 60 af 99 produkter

Moderne kunstplakater til spændende vægge

Når du pifter dit hjem op med vores kunstplakater, kan du godt lege med placeringerne. Prøv dig frem for at se, hvordan motivet fremstår, alt afhængigt af hvor du hænger eller stiller billedet. Af og til kan det give et godt indtryk, hvis du lader motivet få sin helt egen plads, uden at der er noget andet, som tager fokus, mens det i andre tilfælde passer bedre i kombination med anden indretning.

Du kan sagtens tænke lidt bredt. En plakat behøver ikke nødvendigvis at blive hængt op på væggen. En billedliste, hvor du stiller et eller flere motiver, kan være det helt rigtige. På samme måde kan du overveje at stille motivet på en bænk eller en hylde. Vil du gøre noget virkelig spændende med indretningen, skaber du en hel billedvæg med masser af billeder, enten i symmetriske mønstre eller i en samlet bevægelse. Tip! Inden du sømmer billederne op på væggen, bør du lægge dem ud på gulvet og prøve dig frem med forskellige formationer, så du får det helt rigtige udtryk.

Udvalget med posters og kunstplakater er produceret og tilpasset, så du kan finde flere forskellige motiver, der passer godt sammen. Det gør, at du kan skabe en stilfuld helhed og få flere produkter, som passer sammen i rummet eller i en billedvæg. Farve, mønster og udformning har i flere af vores produkter en gennemtænkt rød tråd for dig, som vil mikse og matche og herigennem skabe en harmonisk indretning. Produkterne kan ofte købes i forskellige størrelser, og naturligvis har vi også rammer og passepartouter, som passer perfekt, både når det drejer sig om størrelse og design. Vi er overbeviste om, at du vil kunne finde følelse, glæde og inspiration i vores sortiment af kunstplakater - præcis som vi har selv har gjort det!