Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Passepartouter


Visning 1 - 60 af 833 produkter
Visning 1 - 60 af 833 produkter

Vi har en passepartout til alle anledninger!

Passepartouter er det perfekte alternativ til dig, som vil give dine billeder en ekstra indramning. De passer ganske udmærket til de billeder, som har fanget de specielle øjeblikke, såsom bryllupsbilleder, skolefotografier, familiefotografier etc. Passepartouter er også perfekte, når du vil lave en fotocollage, måske som en sød gaveidé. Ja, egentlig kunne man vel hævde, at passepartouter passer til alle de billeder, som skal fremhæves. De giver nemlig dine billeder en både elegant og smagfuld indramning.

Hos os finder du en stor variation af passepartouter i flere forskellige modeller. Vi har både passepartouter, som kun er tilpasset til ét billede, samt dem, som passer perfekt til en fotocollage. Desuden har vi både rektangulære samt ovale modeller.

Vores passepartouter fås i en klassisk hvid, sort samt mange andre farver. Som standard har de fleste af dem en hvid kerne, men vi har såmænd også passepartouter med en sort kerne. Med kerne mener vi den tyndt skårede kant, som ligger allernærmest motivet. I vores sortiment finder du passepartouter i standardstørrelser fra 10x15 cm til 70x100 cm. Vores målsætning er, at alle finder, hvad de søger efter, her hos BGA Nordic. Skulle du mod forventning ikke finde det helt rigtige, kan du bestille dine passepartouter efter mål.

Alle passepartouter i vores sortiment er pH-neutrale samt syrefrie, hvilket indebærer, at de ikke kan skade dine billeder på nogen måde. Dine billeders kvalitet er noget, vi bekymrer os om, og derfor tilbyder vi kun de allerbedste produkter på markedet. Tag et kig på sortimentet og find det, du søger. Hos os findes der noget for enhver smag.