Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Patenttegninger - Unikke billeder

Her finder du vores superflotte patenttegninger i form af plakater og posters i forskellige formater. Patenttegningerne kommer fra amerikanske patentansøgninger, som blev bevilget fra 1800-tallet til 1900-taller. Fascinerende er blot fornavnet! Hvad siger du til eksempelvis at dekorere væggen med det berømte korset, Barbie-dukken, som hun så ud i begyndelsen, eller den revolutionerende Coca Cola-flaske. For ikke at tale om tegningerne du kan finde af Andrew Claytons symaskine designet i 40'erne eller Christopher Sholes avancerede skrivemaskine! Med patenttegningerne på væggen får du en fornemmelse af at rejse tilbage i tiden. Du kan næsten se opfinderen eller designeren, mens han eller hun sidder og arbejder på sit værk.

Savner du en tegning til at ramme ind og dekorere hjemmet med? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 158 produkter
Visning 1 - 60 af 158 produkter

Patenttegninger, som fascinerer

Et billede siger gerne mere end tusind ord, men en patenttegning siger endnu mere! Vi er meget stolte af, at vi er en af de eneste webshops, som kan tilbyde vores kunder kopier af værdifulde patenttegninger - endda i et smart poster- og plakatformat!

Når du indrammer en patenttegning for derefter at stille den på skrivebordet eller hænge den op på væggen, får du en spændende dekoration, som giver et vintagepræg. Eftersom samtlige patenttegninger er sort-hvide, er de nemme at matche med de rammer, som passer fint ind i din øvrige boligindretning. Vælg pastelfarvede rammer for en hyggelig retrofornemmelse, den altid stilsikre sorte nuance eller guld for et ekstra luksuriøst touch. Er du glad for farver, ønsker du dig måske en farverig ramme.

På næsten alle patenttegningerne findes der spændende information i form af datoen, hvor patentet blev indgivet, datoen hvor det gik igennem, og hvilket patentnummer det fik tildelt. På mange modeller kan du også finde ophavsmandens navn og diverse underskrifter fra advokater og vidner. Nogle af vores patenttegninger inkluderer derudover en beskrivende tekst, hvor ophavsmanden forklarer, hvad der er unikt ved netop denne opfindelse, samt hvordan den skal anvendes. Det er ganske få plakater, der kan tilbyde dig de fascinerende oplevelser, du får med patenttegningerne.

Tag et kig på vores smarte patenttegninger og drøm dig tilbage til dagen, hvor den pågældende opfindelse blev født. Du kan nærmest se opfinderen eller designeren, mens han eller hun rynker brynene i en eftertænksom mine og langsomt begynder at skitsere idéen. Spørgsmålene melder sig nu på stribe. Hvordan kan man optimere opfindelsen, og hvad mangler der i sammenhængen, så produktet bliver ekstra attraktivt? Måske er opfinderen i gang med at udforme en helt ny karakter til en tegnefilm! Efter meget blod, sved og tårer er produktet endelig færdigt, og den stolte skaber indleverer forventningsfuldt patenttegningen til patentkontoret. Nu er det bare at krydse fingre. Håbet er, at ingen anden har fundet frem til den samme idé.

Ved mange af tegningerne findes der hele serier, som du kan bruge til at skabe en rigtigt fin billedvæg med. Du kan for eksempel se produktet i flere forskellige udformninger, fra forskellige vinkler eller delt midt over, sådan at hver detalje og funktion er synlig. Patenttegninger som plakater er de perfekte vægdekorationer til dig, som elsker historie, nostalgi og flotte tegninger. Selvfølgelig er patenttegningerne også pragtfulde gaveidéer. Forestil dig din vens blik, når han eller hun, som elsker at sy, får en tegning af en elegant gammel symaskine!