Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Plakater & posters

Visning 1 - 60 af 1260 produkter
Visning 1 - 60 af 1260 produkter

Stort sortiment af plakater

Flotte plakater er og bliver en god detalje, hvad angår indretning og design. Uanset om du skal pifte hjemmet, arbejdspladsen eller et offentligt sted op, spiller plakater en central rolle for atmosfæren. Ved hjælp af plakater kan du forandre, forbedre og løfte atmosfæren i et rum eller hjem. I denne kategori har vi samlet alle vores færdige plakater og posters som hjælper dig med at få mere farve og liv ind i det rum, du arbejder på. Du vil opdage, at vi har et bredt sortiment med motiver i spændende farver og former.

I vores sortiment kan du vælge mellem flere forskellige størrelser og designs, så du finder netop det produkt, der passer bedst til din personlige smag. Vi tilbyder dig plakater til ethvert tænkeligt rum. Leder du efter plakater til børneværelset, soveværelset, køkkenet, kontoret eller måske stuen? Eller leder du efter den perfekte gave til en særlig person? Hos os finder du det rigtige motiv til det rum, du vil pifte op, samtidig med at du får inspiration til din boligindretning.

Plakater, der matcher

Mange af vores posters fås i 2-7 forskellige formater, og derfor finder du ret nemt den model, der passer til skrivebordet såvel som den større væg. Vi har også serier bestående af 2,3 eller flere plakater, som passer særligt godt til hinanden. Du finder eksempelvis flotte patenttegninger af det samme produkt, men i forskellige udformninger, eller samme grafiske motiv i varierende farver.

Diamanter, Gøteborgkort og patenttegninger i plakatform

Det populære diamantmotiv til venstre fås i 3 forskellige nuancer, som matcher hinanden på perfekt vis. Hvis du er ude efter en mere dynamisk væg, kan du bestille dem hjem i forskellige størrelser. I midten ser du et og samme motiv i form af et kort over Gøteborg, men i forskellige farver og størrelser. Patenttegningen til højre fås i to flotte udgaver og hører til samme plakatgruppe.

Motiver til køkken og spisekrog

En af vores mest populære kategorier er køkkenplakater. Her finder du alt fra appetitvækkende og farverige motiver til trendy udskæringsskemaer, humoristiske tekster og stilrene tegninger. Har du tænkt over, at køkkenet er ekstra let at indrette i retrostilen? Du finder bl.a. nemt viskestykker, porcelæn og opbevaringsbøtter second hand. Fuldend derefter looket med nogle af vores charmerende køkkenplakater, som simpelthen emmer af retro!

Plakater til køkkenet - But first chocolate, Coca-Cola-flaske og retroplakat

Til venstre kan du se nogle af vores plakater med tekst, og som har den retrovibe, der gør sig gældende i kategorien køkkenbilleder samt kategorien vintage & retro. Find plakater såsom ”But first chocolate”, ”But first coffee” og ”But first tea”. Den flotte patenttegning af den klassiske Coca-Cola-flaske i midten står i øvrigt godt til de fleste andre køkkenmotiver. Til slikmunden har vi søde, retroinspirerede cafeplakater med forskelligt bagværk i fine nuancer.

Det er faktisk ret normalt at glemme at dekorere væggene i køkkenet, hvilket er en skam, eftersom fine køkkenplakater kan bidrage til både madglæde og trivsel i hjemmet. Foretrækker du de stilrene og enkle motiver frem for retro, finder du selvfølgelig også den slags i vores velassorterede sortiment.

Plakater med udskæringsskemaer til køkkenet  Plakat med smagfuldt foto af knive

Til venstre har vi for eksempel en trio med små, sort-hvide udskæringsskemaer med motiver af lam, gris og ko. Til højre finder du en plakat med knivmotiv monteret i en ramme, som matcher de naturtonede farver i motivet.

Skab muntre vægge i børneværelset

Det er super nemt at gøre børneværelset både hyggeligt og legesygt! Bestem dig først for, hvilke farver du vil gøre brug af. Du vil måske tilføje alle mulige farver, som opmuntrer til leg? Super! Derefter vælger du plaider, tæpper, legetøjskasser og andet passende grej, som går godt sammen med hinanden rent farvemæssigt. Som vi alle ved, behøver du ikke nødvendigvis at tømme tegnebogen ved at købe alt fra nyt. Netop børneting er der masser af på second hand-markedet. Afslut med at hænge de søde børnemotiver op på væggene.

Plakater til børneværelset     Plakat med elefanter til de mindste

Til venstre har vi spillet det sikre kort, hvor vi matcher den grå væg med posters og andre indretningsdetaljer i sort, hvid og lyserød. Har du et lidt større barn, giver det et fint udtryk, hvis du placerer en sød poster sammen med nogle matchende ting, såsom et møbel, hvilket vi har gjort her til højre.

Et kort i plakatform

Får du et kick af at se nye steder, smage på eksotiske krydderier og begive dig på eventyr i den vildeste jungle? Eller er du den mere komfortsøgende rejsende, som helst hænger ud ved poolen og nyder et par afkølende drinks, mens du arbejder på at blive dejligt solbrændt? Vores flotte kort holder rejsedrømmen i live, og vi forhandler såvel verdenskort som bykort i en række forskellige designs.

Sort plakat med hvidt tryk i form af et kort over Stockholm Plakat med verdenskort i sort mod hvid baggrund Plakat i form af et verdenskort i guldfolie

Til venstre ser du et af vores populære Stockholmkort i sort-hvid, monteret i en guldfarvet ramme. Motivet passer godt til et stilrent hjem uden en masse dikkedarer. Det sort-hvide kort i midten fungerer super fint sammen med en sort ramme med en noget bredere liste. Til højre ser du en virkelig luksuriøs variant af et af vores verdenskort i guldfolie. Som du ser, bliver motivet super fint i en tynd guldramme, men en sort ramme kan også have den samme flotte effekt.

Kunstneriske motiver

Vi mener, at alle grafiske designere, fotografer og illustratorer er kunstnere. I vores kunstkategori har vi samlet plakater med moderne kunst, som følger forskellige stilarter. Du kan bl.a. finde motiver, der leder tankerne hen på popkunst, samt stilfulde fotos, der giver plads til fortolkning. Også collager og minimalistiske motiver ligger og venter på dig. Her får du nogle smagsprøver!

Plakater med illustrationer af Twiggy og en pindestol på et kontor  Plakat med collage  Fotografisk kunst trykt på en plakat  Kunstfoto trykt på en plakat

Fra venstre mod højre: Ikoniske Twiggy sammen med en smuk illustration af en pindestol, en spændende collage med skyer, regndråber og en citronlignende sol samt to herligt uskarpe billeder, der skaber mystik og opmuntrer til diskussion.