Loader, vent venligst...

Gratis fragt over 699 kr, kun standardfragt

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Udskæringsskema ko, gris & lam


Giv køkkenvæggen stil med trendy udskæringsskemaer i sort-hvid! Her har vi samlet vores flotte plancher med motiver, som forestiller silhuetter af ko, gris og lam. På hvert skema findes information om, hvor hvert dyrs forskellige dele sidder, og hvad de kaldes. De hvide baggrunde med det sorte tryk gør sig godt i sorte rammer. Eller hvorfor ikke en sølvfarvet ramme, som matcher de mange detaljer i rustfrit stål, der ofte findes i et køkken? Kombiner et udskæringsskema med andre stilrene motiver, prøv med både okse, flæsk og lam i en fin gruppering, eller lad et enkelt skema hvile mod væggen stående på køkkenbordet.

Har du nogle spørgsmål om vores posters med udskæringsskemaer? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

 • Skæringsskema lam

  Skringsskema lam

  Fra 19 kr
 • Skæringsskema okse

  Skringsskema okse

  Fra 19 kr
 • Skæringsskema flæsk

  Skringsskema flsk

  Fra 19 kr
 • Knaada - Skæringsskema (3-pak) - 18x24 cm

  Knaada - Skringsskema (3-pak) - 18x24 cm

  Fra 299 kr
 • Knaada - Skæringsskema (okse)

  Knaada - Skringsskema (okse)

  Fra 199 kr
 • Knaada - Skæringsskema (Gris)

  Knaada - Skringsskema (Gris)

  Fra 199 kr
 • Knaada - Skæringsskema (lam)

  Knaada - Skringsskema (lam)

  Fra 199 kr
 • Skæreskema lam 30x40 cm

  Skreskema lam 30x40 cm

  Fra 199 kr

Et udskæringsskema til den trendy væg

Et udskæringsskema udfylder en vigtig funktion, samtidig med at det giver væggen stil. Det sort-hvide design bevirker, at plakaten smelter ind i de fleste stilarter, men motivet er ekstra passende i et køkken, som har et vintagepræg, eller en trendy restaurant. Vi forhandler både motiver, som sælges stykvis samt i pakker à tre, men de enkelte varianter findes ofte med tre forskellige dyr, og de udgør en super fin kombination. Vores pakker med tre styk fås i et mindre format, som enten placeres på en mindre væg eller sættes fint op på en billedhylde.

Eftersom baggrundene på vores udskæringsskemaer er hvide, virker det ret naturligt at matche dem med en sort ramme, men du kan naturligvis også benytte en klar farve, som pifter helheden op. Det er dog vigtigt, at farven også findes i nogen af de øvrige indretningskomponenter. Et andet smart alternativ er at bruge sølvfarvede rammer, eftersom sølvfarvede detaljer i form af eksempelvis blendere eller moderne hvidevarer ofte er til stede i køkkenet. Derudover bidrager et udskæringsskema i en sølvramme med en ekstra luksuriøs fornemmelse. Det er slet ikke så skidt endda, når du vil byde på en middag med stil!

Hvad kan du så læse på motivet med en ko, gris eller et lam? Vores medfølgende tekster varierer rent formmæssigt, men de beskriver de samme ting. Nemlig hvilke udskæringer du kan finde på det respektive dyr. Dette er måske ikke helt så indlysende for alle os, som er vant til at få vores kød færdigskåret og indpakket. Når det eksempelvis gælder kvæg, er det bl.a. entrecôte, oksefilet, culotte, skank, mørbrad, bryst og bov, som er ekstra interessante delikatesser. Alle disse dele står på udskæringsskemaet og på de flotte dyresilhuetter.