Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

 • Skole - Insekter I

  Skole - Insekter I

  Fra 19 kr
 • Skole - Insekter II

  Skole - Insekter II

  Fra 19 kr
 • Skole - Fugleæg

  Skole - Fugleg

  Fra 19 kr
 • Skole - Hjernens dele

  Skole - Hjernens dele

  Fra 19 kr
 • Skole - Skalle 1800-tal

  Skole - Skalle 1800-tal

  Fra 19 kr

Giv væggene karakter med disse fine skoleplakater!

I dag googler vi os frem i junglen af viden. Hvis vi undrer os over noget, tager vi vores smartphones eller bærbare computer frem og finder billeder og tekst på ingen tid. Før i tiden gjorde man dette noget mere stilfuldt. Enten bladrede man i tykke bøger, eller også kiggede man på en detaljeret skoleplakat, som forestillede menneskekroppen, planter eller forskellige dyr. Formodentlig var man slet ikke bevidst om, hvor smukke disse motiver egentlig var!

Ofte er informationen på disse plakater blevet opdateret side om side med den nye forskning, men charmen og karakteren, som motiverne udstråler, føles stærkere end nogensinde. Det er derfor ikke mærkeligt, at plakaterne gerne figurerer i det stilsikre hjem, gerne sammen med et fint ophæng eller en stilren ramme. Mange vælger at matche de gamle designs med moderne indretningskomponenter, hvilket er en perfekt kombination! Et hjem, som kun går efter vintagetemaet, er ganske vist ofte smukt, men det kan også føles lidt mørkt. Derfor er det rigtig fint at bryde indretningen med moderne pastelfarver, kridhvide vægge eller klare aquanuancer.

Hvad enten du er vild med makabre motiver af menneskeskeletter eller de mere eksterne og uskyldige motiver, kan du være sikker på, at disse lækre skoleplakater bliver et super fint indslag på væggen, linet op på en billedhylde eller stående i mindre rammer på en kommode eller et skrivebord. Eftersom motiverne adskiller sig fra mange moderne motiver kan du desuden føle dig stolt over din evne til at udvælge vægdekorationer med masser af karakter.