Loader, vent venligst...

Udsalg! Op til 50% rabat på udvalgte spejle! »

Udsalg! Op til 50% rabat på udvalgte spejle! »

Sorte rammer


Her finder du alle vores stilfulde rammer, som er helt sorte! Sorte rammer er supernemme at matche med forskellige farver i motiv og indretning. Den følelse, du vil skabe i rammen, afgøres derefter af rammens design. I vores store udbud findes alle mulige varianter, og du kan være sikker på at finde nogle, der passer ind i netop dit hjem.

Vælg en enkel ramme til en stilsikker indretning, en prangende for lidt ekstra luksus eller en collagevariant, hvor du kan samle fine billeder i samme tema. Vores sorte rammer findes i materialerne aluminium, glas, komposit, kunstlæder, metal og træ.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 1294 produkter
Visning 1 - 60 af 1294 produkter

Tre forskellige anvendelsesmuligheder for en sort ramme

Nr du har bestemt dig for at indramme dine billeder med sorte rammer, har du ogs bestemt dig for et sikkert valg, nr det glder indretning. Sorte indretningskomponenter fungerer i alle sammenhnge og kan matches med de fleste farver. Udover at indramme et foto eller en plakat findes der en mngde kreative ting, man kan skabe med sorte rammer. Her kommer tre enkle varianter:

  1. Sort-hvide billedvgge: Skab en spndende gruppering p vggen med sort-hvide fotos, som du blander med posters med grafiske mnstre eller tankevkkende citater. Indram disse med sorte rammer fra den samme serie. Sger et ekstra livligt indtryk, kan du variere rammernes strrelse og form.
  2. Kontrastfulde 3D-rammer: Lad et par sde, rde barnesko, en samling farverige retrodser eller farmors herligt mnstrede kaffekopper pryde vggen, nr du stter dem i en sort boksramme. De klare farver skaber en fin kontrast mod den sorte ramme, samtidigt med at de skaber et sandt blikfang.
  3. Lkre smykkerammer: Sl to fluer med et smk, nr du vlger at hnge dine smykker op p vggen. Tag glasset ud af en sort ramme, dk pladen med et neutralt stof og afslut med at fastgre en snor eller kroge, som du bagefter kan hnge dine fineste smykker p. Vlg slvsmykker, som gr sig godt sammen med den sorte nuance, eller benyt de mest farverige smykker, s du skaber en farvesprudlende vggdekoration. Billedet bliver ekstra spndende, hvis du vlger en ramme med et noget usdvanligt design. Praktisk og smart!