Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Tekstbilleder & Citat - kendte såvel som unikke

På denne side finder du vores fine plakater og posters med forskellig tekst og citatmotiver. Vi har et bredt udbud af flere stilarter, og motiverne findes i flere forskellige farver og design. Du finder posters i forskellige størrelser, som passer ind i indretningen, uanset hvilken del af hjemmet, du vil pifte op. Et billede med citat eller andet sprogligt budskab kan give rummet en helt ny vibe. Det sætter et særligt præg på hele atmosfæren i rummet. En poster fungerer godt, som den er, men ofte fungerer det supergodt at kombinere med en slags ramme eller glas. Vi har naturligvis masser af passende rammer i vores sortiment!

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 389 produkter
Visning 1 - 60 af 389 produkter

Flotte plakater med tekst og citater

Plakater med citater eller andre motiver har evnen til at skabe præcis den følelse, du vil have frem på en væg eller i et helt rum. Enten vælger du et stilrent design, der er stærkt i sig selv. Få detaljer og gerne ensfarvet. Midt på væggen vælger du at indramme en af vores plakater med et budskab, som tiltaler dig. Her sætter du virkelig fokus på, hvad du vil sige, og det giver ro til øjet. En anden variant er at skabe lidt mere liv og bevægelse i rummet. Her kan du vælge flere af vores plakater og placere dem over hele væggen som en billedvæg. Det er en spændende måde at skabe liv i rummet, og dine gæster kommer garanteret til at stille sig et øjeblik for at læse på dine plakater med de sigende citater. Det kan tilmed været en grundlag for spændende diskussioner.

Med det rette citat på plakaten kan du skabe masser af inspiration samt indre styrke. Plakaten kan fungere som ekstra motivation og løfte humøret, selv på de dage, hvor alting føles lidt ekstra besværligt. Her hos os finder du desuden mange humoristiske motiver, som lokker smilet frem. Vil du kun have plakaten grundet designet, har vi spændende motiver med simple udtryk. Du finder også posters med alfabetet i forskellige designs eller silhuetten af et kort. Mon ikke du genkender dig selv i nogen af vores plakater med citater som ”Live together, Laugh whatever, Love forever”, ”Always kiss goodnight”, ”Dream, create, enjoy”, ”Have a great day” eller ”Choose happy”. Måske har I i familien brug for at blive mindet om, at I skal være mere opmærksomme på hinanden og vælger derfor det humoristiske, men alligevel sigende citat med, at nu er det tid til at lægge mobilen langt væk.