Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

Vintage & retro - posters

Giv væggene karakter med lækre posters, der virker retro! Vi har en række stilfulde motiver, som passer perfekt ind i et hjem indrettet i vintagestil. Hvad siger du eksempelvis til nogle arkitekttegninger, der forestiller gamle fyrtårne mod en griffelfarvet baggrund, patenttegninger af kendte gamle opfindelser, skoleplancher og diverse grafiske billeder med skønne skriftsnit, der fører tankerne tilbage i tiden? 

Begynd at drømme dig tilbage til en række forskellige årtier, når du scroller ned i vores sortiment! Du finder naturligvis både moderne rammer og rammer med et slidt look til at fuldende plakaterne med.

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte vores dygtige kundeservice! Vi går meget op i, at du får personlig service og bliver tilfreds med dit køb.

Visning 1 - 60 af 170 produkter
Visning 1 - 60 af 170 produkter

Forskellen mellem vintage- og retromotiver?

Vintage er gamle, smukke ting, som blev produceret i tidligere tider, mens retro er nydesignede ting, som er inspireret af disse vintageelementer. Alle vores posters er nyproduceret, men de er enten inspireret af gamle skriftsnit, former og designs, eller også er de nyproduktioner af vintageposters, billeder eller tegninger. Motiverne passer perfekt ind hos dig, der elsker at indrette, og som derfor ved, hvilken følelse du ønsker i hjemmet.

Når det kommer til vintage, kan du skabe et flot interiør på flere måder. Enten går du hele linen ud og kører kun på genbrugsting, gamle møbler og fine retroposters, eller også skifter du mellem nyt og gammelt i en herlig kombination. Vores vintage- og retroposters bliver eksempelvis super fine på en moderne væg med pastelfarver, hvid eller turkis. Lav også gerne en opsætning med tekstiler sammen med moderne grafiske mønstre og diverse metallicgenstande, og så er du snart i mål!

Hvordan skal du tænke, når du vil skabe et komplet udtryk med vores retro- og vintageposters? Dette er naturligvis et spørgsmål om smag, men hvis du matcher motivet med rammen, er du på sikker grund. Eksempelvis fungerer en sort ramme næsten altid mod en lys baggrund eller en hvid ramme mod en mørkere. Et sort-hvidt design på plakaten kan nemt kombineres med en mere farvestærk ramme eller en luksuriøs variant i guld eller sølv. Kombinér det gerne med enkle indretningskomponenter i samme farve som rammen hist og pist i det pågældende rum.