Loader, vent venligst...

20% rabat på 50x70-rammer! Rabatkode: FRAME20 »

BGA:s persondatapolitik

Vi værner om dit privatliv, og synes det er vigtig at du kender til vores regler.
Persondatapolitikken gælder når vi (BGA Videoproduktion AB, svensk org. nr. 556790-9204) tilbyder service  og produkter i forbindelse med dit køb, ved kontakt med kundeservice og øvrig kontakt med os, samt besøg på vores website.

1. Hvad er en personoplysning?
Personoplysninger er al information som på en eller anden måde kan benyttes til at identificere en fysisk person. F.eks. navn, billeder, IP-adresse m.m. hvis de kan forbindes med en fysisk person.

Behandling af personoplysninger – alt som foregår med personoplysningerne (indsamling, opdatering etc.).

2. Hvilke personoplysninger samler BGA ind, og hvorfor?
2.1 I Kunderegisteret (Lagringsperiode: 7 år pga. svenske Bokföringslagen)
- Navn, adresse, personnummer, organisationsnummer, telefonnummer samt e-post
- Geografisk information
- IP-adresse, enhedsinformation, loginformation
- Bestillingsoversigt
- Eventuel notering kan indeholde personoplysninger

2.2 I Bestillingsregisteret (Lagringsperiode: 7 år pga. svenske Bokföringslagen)
- Kundenummer
- Navn, adresse, telefonnummer samt e-post (observer at både leveringsadresse og fakturaadresse kan forefindes)
- Geografisk information
- IP-adresse, enhedsinformation
- Betalingsreference
- Købte varer
- Eventuel notering kan indeholde personoplysninger

2.3 Vi samler udelukkende de personoplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne udføre vores opgaver overfor dig som kunde og tilgodese vores service og tilbud, som at tage imod og behandle din bestilling og levere varen til dig på en sikker måde.
Juridisk grundlag: Aftalen mellem dig som kunde og BGA ved gennemført køb.

2.4 For at kunne give en personligt tilpasset oplevelse af vores produkter ogservice (f.eks. produktanbefalinger af tilbehør som du har kikket på).
Juridisk grundlag: interesseafvejning.

2.5 For at gøre det nemmere for dig at benytte vores webshop (f.eks. ved at gemme dine favoritter, eller påminde om efterladte/glemtevarer i din digitalekurv).
Juridisk grundlag: interesseafvejning.

2.6 For at vi i vores kundeservice skal kunne finde og give dig de rette svar på spørgsmål gældende din bestilling, rette dine oplysninger eller svare på andre spørgsmål i forbindelse med din bestilling.

Juridisk grundlag: Aftalen mellem dig som kunde og BGA ved gennemført køb.

2.7 For at kunne sende vores nyhedsbrev med information og tilbud til dig, hvis du aktivt har takket ja til vores nyhedsbrev.
Juridisk grundlag: Samtykke.

Du har altid ret til at få information om hvilke oplysninger der er gemt om dig, samt at få dem slettet (med mindre vi af lovmæssige grunde er nødt til at beholde dem f.eks. den svenske bogføringslov).


3. Hvor længe gemmes dine personoplysninger?
Vi gemmer kun dine oplysninger så længe det er nødvendigt for at give respektive service, eller så længe garantien gælder – aldrig længere end hvad der er nødvendigt, for at kunne fuldfølge vores forpligtelser overfor dig.


4. Hvem kan sedine oplysninger?
Udover BGA kan følgende virksomheder tage del af dineoplysninger:
- Vores leverandør af vores webshop (Kodmyran AB).
- Virksomheden som håndterer din betaling (Klarna, DIBS).
- Fragtfirmaer som leverer din vare til dig (Bring).
- Virksomheden som indsamler information om hvilke produkter du har klikket på, for at vi skalkunne vise dig forslag på lignendeog kompletterende produkter, som kan være af interesse for dig (Nosto).
- Funktionen vi benytter for at sende vores nyhedsbrev til dig, hvis du har takket ja til det (Mailchimp).

Vi låner eller sælger aldrig dine personoplysninger videre til andrevirksomheder eller privatpersoner, og du har altid ret tilat få at vide hvilkevirksomheder udover BGA som håndterer dineoplysninger (f.eks.hvilket fragtfirma).
Personoplysninger kan udleveres af os, hvis det bliver nødvendigt for at følge rådende love eller krav fra myndigheder, for attilgodese vores juridiske interesser eller for at opdage, forebygge eller påvisebedragerier og andre sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer.

5. Dine rettigheder:
- At få registerudskrift
- At få dineoplysninger rettet hvis de er forkerte
- Atblive glemt / slettet
- At du har ret til dataportabilitet (udskrift af dineoplysninger, så du kan give dem videre).
- At du har ret til at protestere mod behandling som bygger på interesseafvejning eller berettiget interesse.
- At du kan tilbagekalde dit samtykke gældende behandling av oplysninger som du aktivt har givet dit samtykke til (eksempelvis nyhedsbrev).
- At du har ret til atfremføre eventuelle klager angående behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet.

6. Hvordanbeskytter vi dine oplysninger?
De systemer vi benytter i vores behandling af dine personoplysninger, bygger allesammen på særlige tiltag for at beskytte dine oplysninger mod ulovlig eller uvedkommende behandling, og følger den nye GDPR-lovgivning.