Loader, vent venligst...

Weekenddeal! 3 for 2 – få den billigste plakat med i købet. Plakater »

Om os

BGA Nordic er en familievirksomhed med sin oprindelse i Gävle, hvor virksomheden blev grundlagt i 1993. Virksomheden består i dag af en butikskæde med 10 butikker rundt omkring i Sverige & Norge. Vores fokus ligger på alt som har med billeder og fotos at gøre. Hvad vores kunder synes om os, kan du læse om her. Vil du læse lidt mere om vores historie, kan du kigge her.

Vi på BGA Nordic elsker alt, som har med rammer og album at gøre. Vores målsætning er at have et utroligt bredt sortiment, hvor du som kunde altid finder, hvad du søger, uanset om det gælder en blå ramme i en usædvanlig størrelse eller en helt sædvanlig fotoramme i standardstørrelse.

I vores sortiment har vi over 15.000 produkter med fokus på fotoalbum, fotorammer og posters. Desuden har vi vores eget rammeværksted, hvor vi producerer passepartouter efter mål og rammer efter mål. Det gør, at vi godt tør love, at vi har noget til enhver smag og stil.

Store dele af vores sortiment finder du endda også lokalt i vores 9 butikker, så du kan se og mærke, inden du handler. Det, som ikke findes hjemme i din lokale BGA butik, bestiller vi gerne hjem. Når du afhenter dine varer i vores butikker, kan vi endda hjælpe dig med at montere dine billeder mod en mindre afgift.

Eget centrallager = Hurtige leverancer
I vores lokaler på 2500 kvm i det centrale Gävle i Sverige har vi samlet både administration og lager. I vores rummelige lager er der over 300.000 artikler, hvilket gør, at vi kan holde hurtige leverancer, når du bestiller fra os.

Firmafakta - Hoveddkontor/Hovedkontor
BGA Videoproduktion AB
Utmarksvägen 2
802 91 Gävle
Sverige

Organisationsnummer: 556790-9204 (Sverige)
Moms-nummer: DK12909756
VD: Björn Andersson

Billeder fra vores centrallager

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930