Loader, vent venligst...

Forær en plakat væk i påsken – 3 for 2 på plakater! Få den billigste med i købet. Plakater »

Selvklæbende fotoalbum

Her finder du alle vores selvklæbende fotoalbums. Et selvklæbende fotoalbum er perfekt til dig, der vil kunne sætte billederne ind præcis, som du ønsker, og samtidig slippe for al det bøvl, der medfølger, når man klistrer billederne i eller benytter sig af fotohjørner. Med det selvklæbende fotoalbum er det eneste, du skal gøre, at fjerne beskyttelsespapiret og placere dine billeder, hvor du vil have dem. Nemt og enkelt! Alle vores album er naturligvis syrefri.

Slip for besvret - kb et selvklbende album!

Hos os finder du en rkke forskellige selvklbende fotoalbum. Disse album passer ganske udmrket til dig, som elsker at vre kreativ, men samtidig nsker, at det skal vre hurtigt og nemt at fylde albummet op med billeder. I et selvklbende album kan du selv vlge, hvor du vil placere dine fotografier. En anden fordel ved denne slags album er, at det er tilpasset til billeder i forskellige strrelser. Hvis du har en masse billeder i usdvanlige strrelser fra en og samme lejlighed, er et selvklbende album med andre ord perfekt!

Nr du stter dine billeder ind i det selvklbende fotoalbum, skal du blot fjerne beskyttelsespapiret og derefter fastgre billederne p siden. Det er super enkelt og giver dig mulighed for at placere billederne, sdan som du nsker det. Dette alternativ passer til dig, som synes, at det er besvrligt eller tager for lang tid at fastgre dine billeder med lim eller fotohjrner. Find dit selvklbende album hos os allerede i dag!

Fraktfritt
Vid köp över 1 000 kr

Snabb leverans
Beställningar före kl 13
skickas samma dag

Personlig service
Ring 010-10 14 930